Om os
You are here:

Hvem er vi?

DOHM er en herretøjsforretning i hjertet af Herning City og er derfor et samlingspunkt for mode og udvikling. Vi står i butikken klar med 4 kompetente branche-uddannede medarbejdere til at tage hånd om kunderne, inspirere og løse evt udfordringer der skulle være.

Vores princip er, at kunden skal gå ud af butikken med en positiv oplevelse og derfor er nærhed og personlig kontakt essentielt. Vores personale har faste halvårlige ture til messe og hos leverandørene, for netop at finde de produkter der passer bedst til vores kunder og som er det nyeste indenfor modeverdenen.

Teamet i butikken

Salg

Email: konfek@dohm.dk
Tlf.: 97 12 16 44

I salgs afdelingen står Keld og Flemming klar til at vejlede dig i netop det du søger, med præg af vores ekspertise og viden indenfor modeverdens nyeste trends.

kirsten

Skrædder

Kirsten, vores skrædder, sidder i systuen tirsdag-fredag klar til at tilrette evt ønsker der skulle være. Dvs. at hun også tager imod udefrakommende opgaver, hvor ventetiden er på omtrent en uges tid. Hvis du derfor har ønsker om at få tilrettet tøj der ikke er købt i butikken, så vær ude i god tid.

Krav til udefrakommende ønsker:

  • Tøjet skal være vasket
  • Betaling sker på forhånd